Jorden var öde och tom, djupet täcktes av mörker och en gudsvind svepte fram över vattnet och vips så kom bloggen upp. Denna superba (kommer från ordet superbra) blogg. Helt meningslös för omvärlden, men ack så intressant.

Förstår inte varför folk som bloggar tror att andra människor, ja det finns andra förutom er, att andra är så intresserade av just läsa om er? I morse gick jag upp naken, pungen dinglade 3 gånger innan jag stoppade ner handen och fick tag på den och förde den åter till sitt näste, kalsongen. Mina Y-briefs som är färgade svagt rosa efter flertalet feltvättar luktar en svag doft av aceton. Gick 14 steg fram tilll trappan och påbörjade vandringen neråt. För varje steg som jag gick neråt kluckade pungen i kalsongen. kluck……..kluck………kluck….. ända tills jag var nere på botten……kluck…….

AHHHHHH! hoppas att ni finner detta roande, för det verkar bli en riktig pung blogg!

/ghostblogger