Efter målat ca 20m2 tak, så kände jag en hemsk smärta i ryggen, men försökte att se bortom dom gråa molnen och tänka på annat, men det var inte så lätt. Vid 14:00 så kom veronica och Elita hem från dagis och jobb. Glada och trötta ömsom vartannat. Tog och satte mig i bilen för att påbörja en färd till göteborg, sillstryparnas stad, flertalet av alla som bor där drar säkert fultjack till frukost som dom sköljer ner med anjovis spad. Detta påstående är efter jag har bedömt deras bilkörning. IDIOTER! tränger sig, skiter i att blinka och är allmänt mögligt fula. Kunde precis hejda mig för att inte dra upp ett pekfinger i rutan. Jaja, fram till hammars bygg kom jag iaf, och där skulle jag då köpa ett element till nybygget. Gick in och frågade om dom hade ett som var 3meter långt. Gå ner och titta sa en på Göteborgska, alltså GI NIR ICH TITTI, med en hemska anjovis lukt ut munnen.

Så det var bara att börja leta bland tusentals element. Så visst hittade jag ett som var 3meter långt, och as tungt, min redan trasiga rygg tog mer stryk av detta. Men man är ju man, så man härdar ju ut. En klent byggd kille skulle hjälpa till att lasta upp det på kärran, men han var ju klenare än Stefan Fredriksson (Jätte klen) så jag fick ju ta i ännu mer. Sen påbörja resan neråt/hemmåt/uppåt till falköping. Smög in på McDonalds Borås för att köpa en liten kaffe. Sen bar det hemmåt igen. Långsamt men säkert. Sen gjorde min akuta lumbago så ont att jag inte kunde vända mig i sängen. Jaja, men man är ju man, måste ju kunna ta lite smärta, eller?