Så, vad har Harmageddon att göra med mitt liv just nu? Har läst någonstans att harmageddon är slutgiltiga slaget mellan goda och onda. Så hur ska jag få ihop detta? Jo, igår och idag har jag och Anders (dom goda) tampats med lister i alla dess former (dom onda). Och vi har segrat, dom hade inte en chans. Vi firade med att sätta upp en tapet, som kommer från Decor Maison. As snygg, mönsterpassning på 53cm, usch inte så kul, men proffs som vi är så blev resultatet spektakulärt……Zzzzzzparkeling!!!!

Har varit otroligt spänd dagarna som varit, inte vetat hur bataljen skulle ta sig form. Det är antagligen inget psykiskt, utan har sitt urspung i det fysiska planet. Men med mig så vet man aldrig vad som är i huvudet. Så det är Inte bara käken som är spänd, varenda muskel är ihopdragen till hårda köttbitar som sitter överallt på min kropp. Ser riktigt bra ut tycker jag själv. Lite gymkläder på kroppen så ser det bättre ut.