Suttit på och jobbat på Kommunals fackliga expedition med Torbjörn som man även kan kalla TeeBee. Så varför just TeeBee? jo igår när vi satt på expeditionen så sa han att han skulle gå på toa, jag följde efter honom och tjyvlyssnade när han var där inne. Och tro det eller ej, det jag hör är BRRRRRR BRRRRZZZZZZ BZZZZZZZ, Verkar som han står och låtsas att hans pillevink är ett bi som flyger i luften. Kunde knappt hålla mig för skratt, men jag sprang tillbaka till expeditionen och väntade tålmodigt. Tog säkert 15minuter innan han kom tillbaka, Och detta kan verka otroligt, men när han kom tillbaka så hände det toalettpapper ut ut hans byxa, Så därifrån namnet TeeBee. ja, han är en rolig snubbe, men man kan säga att han är “A few fries short of a Happy Meal.” Det är kanske därför det blir så roligt?

Så vad har vi gjort förrutom denna incident? Druckit en massa kaffe och kollat på Youtube, Kineser, dom är så roliga, dom behöver ju inte ens göra något för att se så roliga ut, precis som dvärgar. Kaffe! Kaffe Kaffe, en massa kaffe blir det, trots TeeBees “Has a full six-pack, but lacks the plastic thingy that holds them all together” så kan han göra kaffe. Inte dåligt för honom. Bifogar en bild på kaffet han serverade mig på morgonen.

Så han har stor kunskap om kaffe, men så är det väl när man är autistisk?. Förrutom kaffe och youtube så har vi (jag) hjälpt vilsna ledsna själar som tappat bort sig i den fackliga djungeln. Jag har varit deras behövda machete som huggt av grenar som petat som dom lite här och där och som varit ivägen för deras frihet och knappa förmåga att tänka och handla självständigt. kluck, kluck, kluck lät det när jag högg av grenarna, och medlemmarna blev lyckliga och tacksamma. Det är detta som gör livet värt att leva…………… ???????