Ja det är faktiskt ganska gay med akvarium, såvida du inte har ett jättelikt akvarium i en flott häftig penthousevåning. Och det är endast för att ha det utifallet det blir sönderskjutet vid en maffiauppgörelse. Men bor du i en takvåning så är du antagligen gay ändå, så då spelar det ingen roll. Jag blev så förtjust i mitt ämne så jag tog och intervjuvade några medarbetare, namnen har jag självklart fingerat.

vad tycker du om akvarium och är akvarium gay?

SUNO: Ska jag svara på de?, JAHA, va?, mupparna är gay!

JUMBO: Det är stor skillnad på fesk och riktig fesk, Gay äter inte fesk!

RITVA: En liten maskhistoria från min barndom.Under en fisketur där jag var med,

så hade jag problem med att få på den på kroken. jag blev så arg att jag bet i masken,efter några sekunder kom jag på vad jag gjort och försökte bagatellisera det hela genom att påstå att det smakade skogsvampsoppa, Men det smakade mask, för det hade jag smakat förrut så jag kände igen smaken, ehhh vad var frågan igen?

GRIEG: När jag var liten och skulle fiska så vägrade jag sätta på masken för jag tyckte de var så äckliga… så min styvfarsa fick alltid sätta på den också… och han var gay, sa han…….. 🙂

A.KÄLLE: Personlig smak och ett lugnt och harmoniskt yttre brukar uppskattas av brudar och rendera avundsjuka bland andra “män”. Jag gillar män, hellst tyska män. Men som jag brukar säga “Är du trygg i din mansroll spelar det väl ingen som helst roll vad någon tycker.” Jag har akvarium själv, och gillar män, jag har långt hår men jag är i alla fall inte gay!

Så det verkar som folket på psyket har talat, akvarium kommunicerar en sorts av utvecklingsstörning, kontrollbehov, femininitet och ett muppigt och obskyrt intresse av gayiga saker. Samt lite, lite, ytterst lite tiddelipomm…….