Får börja från början, vaknade, gick upp, ni vet kluck, kluck, kluck. Tog på mig kläderna och cyklade till jobbet. Detta händer för några dagar sedan men nu kommer det iaf.

En helt vanlig dag på jobbet så kom en arbetskamrat fram till mig. Han är i medelålder, lite smårund, men kämpar förbrilt med att gå ner i vikt. Vi kan kalla honom för Timmy Orjesson, helt plötsligt när jag hade böjt mig ner i kylen för att ta fram yoghurt så kände jag något obehagligt. En hand på min stjärt, visserligen hade jag briefs och jeans på mig, men jag kände mig ändå antastad och smutsig där jag stod frammåtböjd i en pikär ställning med en hand på min stjärt. svankade lite extra samtidigt som jag reste mig upp, där står det en man, vi kallar honom fortfarande för timmy. Han hade tagit på mig, på min ädlaste del, min stuss. Vi stod och tittade på varandra i säkert 3 minuter, det var så spännt i luften att man kunde känna dom vibrerande vibrationerna. Sen sa han: -Martin? jag svalde tungt, slickade mig på läpparna som vid det här taget var alldeles nariga av narighet. – ja, timmy, vad vill du frågade jag, otroligt säker i min manlighet. – Jo, martin, jag har tänkt på en sak. – vadå, frågade jag samtidigt som jag slickade mig över läpparna igen och försökte se manlig ut. – Jo, jag har tänkt på din rumpa, vräkte han helt plötsligt ur sig. – Du har vad? skrek jag så att saliven spottade ut över köksgolvet och träffade Timmy på underläppen. – alltså, inte så…….- Ditt äckel skrek jag och sprang gråtande ut ur köket. Kände mig kränkt, sårad och smutsig…… Martin……kom tillbaka……….hörde jag bakom mig, men jag fortsatte ner för trapporna, ut ur huset och in i skogen………..

Efter ca 10 sekunder, efter jag hade lugnat ner mig så gick jag tillbaka till jobbet, jag och Timmy satte oss ner och pratade ut om allt som hade hänt mellan oss, vi pratade om min rumpa, mina ben och hela min kropp, gick igenom bit för bit. vi satt i flera timmar och skrattade och pratade. Kändes som vi hade kommit varandra ett steg närmare, men innerst inne så var vi båda väldigt, väldigt osäkra på vad som kommer hända i framtiden…….