Jag sitter på jobbet, kan knappt hålla mig ajour med vad som händer utanför celldörrarna, sitter med ett missanpassat tangentbord och en cp dator. På datorn satt en lapp som det stod “trasig” på, men den rykte jag genast bort och startade upp åbäket. brzz, knnak, host och zurrrr så startade den igång. Har innan pratat skit om nattarbetare, dom bleka osociala kreaturen som man inte får något klokt ur. Om dessa nattugglor ska bloggen handla om idag.

Man kan jämföra dom med utstötta. Dom är kompakta, medelfeta som är uppväxta med ett osocialt beteende. Deras hudfärg är blek med mörka strimmor, och undersidan av ögonen är antingen brunt eller grådassigt, där flera av de elva erkända underarter har båda varianterna. Boet är vanligen i ett trädhål, grotta eller kojja..Denna Skötare är en stammfågel och högeligen territoriell, och många ungskötare svälter om de inte kan hitta ett ledigt revir, men något revir blir aldrig ledigt på grund av rädsla för sociala sammanhang utanför “nästet”. Nattugglans revir försvaras våldsamt mot potentiella utmobbade ungskötare.

Ska försök att överleva denna natten……. återkommer snarast med hur det kommer att gå.