Svärföräldrarna skulle komma på besök, jag och svärfar skulle riva lite i huset, en timmervägg (log på engelska eller tiummeur wiegg). Började lite smått att bära av väggen, bar av stock för stock (timmerstock, inte aktie på engelska) så började vi att riva, och kabrak (ramlade ner)! så var en liten liten bit loss (alltså borta, inte förlust på engelska), som ni ser på bilden så har jag lite kvar att göra, luriga människor dom där dvärgarna (dvärjs på engelska) som bygger timmerhus (logenhousen för Enritsch) , ja, det är dom som gör det. Dvärgar kan inte använda hammare, det är därför dom kilar ihop huset med pinnar istället, som kråkor (stor asiatisk fågel med stora färgglada fjädrar som stick ut ur baken) ungefär. Fast lite lite längre….som kejsarkråkor, eller kråkdvärgar som dom också kallas. Min psykiska arbetskamrat jumbo (fingerat namn), han är bara 3cm från att vara riktig dvärg, han är pyttekort (liten). Men snäll. Dvärgar är snälla om man ger dom gröt (porr-idge).

Allt för denna stund, dottern sover så jag kan lugnt gå ner till vero och mysa framför tvn.