Yep

Tog hit drängen med röven, robert. Behövde hjälp att såga och klyva upp timmerväggen som jag tog ner för några dagar sen. Men det visade sig att det var mer jobb att lära upp honom än nytta. Först så visste han inte hur en motorsåg såg ut, jag visade honom vilken det var, sen visste han inte hur man använde den. Han stod som en dålig norsk vits och sågade förhand med motorsågen. Jag satte i kontakten och robert höll för öroren och skrek “ta bort surret, jag får gåshud”. Det hela slutade med att jag fick slita motorsågen ur händerna på honom och gav honom en yxa istället….

Han fick låna min minsta yxa, eftersom jag är så extremt stark så tog jag den min stora doningen, Robban hade problem att svinga den lilla, så jag fick även där hjälpa honom… Jag fick praktiskt taget klyva allt själv med den stora doningen…… fasstän den var slö……

Men jag hade inte klarat av allt utan honom, så tack för hjälpen gubbe!